„Wiem co zjem” –  krótka relacja z bieżących działań w ramach realizowanego programu

„Wiem co zjem” – krótka relacja z bieżących działań w ramach realizowanego programu

Gotujemy, smakujemy, doprawiamy,  słuchamy porad miłośników kuchni myśliwskiej, studiujemy literaturę w poszukiwaniu sprawdzonych przepisów. Naszym spotkaniom każdorazowo towarzyszy pyszna kuchnia. Wśród nas są koleżanki, które doskonale gotują i pieką pyszne ciasta. A co najważniejsze chętnie dzielą się z nami swoimi doświadczeniami w tej dziedzinie. Poprzez prowadzenie strony Wiem co zjem/Klub Dian Wadera przy ZO PZŁ w Tarnobrzegu zachęcamy do przyrządzania potraw opartych na naturalnych produktach z naszych lasów, pól i łąk. Zamieszczamy na niej przepisy sprawdzone przesłane przez smakoszy zdrowej kuchni. Znaleźć tam można receptury na potrawy z dziczyzny, nalewki, przetwory, a także informacje dotyczące korzyści jakie niesie za sobą wykorzystanie naturalnych produktów w codziennej diecie.  Z radością obserwujemy spore zainteresowanie naszymi działaniami. Miło jest widzieć pochlebne komentarze. Oczywiście strona nie miałaby racji bytu bez osób, które dzielą się z nami przepisami i swoim doświadczeniem…. Bardzo dziękujemy i liczymy na więcej.

Klub Dian „Wadera”

Dodaj komentarz

Close Menu